Dr Nagy György nemzetközi angol nyelvtanár és akkreditált Euroexam angol nyelvvizsgáztató vagyok. 

Nyelvtudományi doktori (PhD) fokozatomat az írországi Limerick-i Egyetemen kaptam angol nyelvtanításból. Angol szakos tanári mesterdiplomát (MA) a Pécsi Egyetemen, angol nyelvtanári alapdiplomát (BA) pedig a Miskolci Egyetemen szereztem. Euroexam szóbeli vizsgáztatói tanúsítványt a budapesti Euro Nyelvvizsga Központban kaptam.

Angol nyelvoktatással és nyelvvizsga felkészítéssel több mint 30 éve foglalkozom. Kezdetben Magyarországon általános és középiskolákban, majd egyetemeken és nyelviskolákban tanítottam. Később Írországban és Spanyolországban tanítottam általános és akadémiai angol nyelvet nyelviskolákban és egyetemeken. Jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tanítok angol nyelvet és az Euroexam Vizsgaközpontnál nyelvvizsgáztatok alap-, közép-, és felsőfokon.

Abban, hogy minél könnyebbé tegyem a néha nehéznek tűnő nyelvtanulást és az angol nyelven történő kommunikációt, nemcsak hazai és külföldi nyelvtanári és vizsgáztatói tapasztalataim segítenek, hanem - magyar anyanyelvűként - saját nyelvtanulási tapasztalataim is. 

Ezek az alapjai a kommunikatív nyelvoktatásra épülő módszertanomnak, ahol a cél az, hogy a Nyelvtanuló bátran haladhasson a sikeres nyelvtanulás és magabiztos nyelvhasználat útján - mind az angol nyelvi szintemelést tekintve, mind az Euroexam nyelvvizsgát nézve, mind pedig az akadémiai angol nyelvű kommunikációt illetően.  

Doktori (PhD) fokozat szám: 2049991271 (University of Limerick, Írország); honosítási szám: 88/2021/VII.7 (Pannon Egyetem) 
Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ (NYAK) azonosító: 07016
Oktatási Minisztérium (OM) azonosító: 7333701369